Vier je feestje met F-Fact Dance Company!!


Wist je dat je bij F-Fact Dance Company ook een superleuke dansworkshop kunt boeken voor je kinderfeestje? :-) Dit doen we meestal in het weekend of in een schoolvakantie in onze balletzaal in het Jan van Besouw in Goirle. Tegen een kleine meerprijs hebben we ook mogelijkheden hiervoor in wijkcentrum De Back in Tilburg.


Je kunt kiezen uit een basisfeestje of een themafeestje.

Bij een basisfeestje krijgen de kinderen een hele leuke dansworkshop van 60 minuten, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Onze danszaal is mooi versierd met ballonnen en de jarige job krijgt natuurlijk een cadeautje! Halverwege het feestje nemen we een korte pauze met wat ranja.

Bij een themafeestje is bijna alles mogelijk, in overleg. Denk aan een 'Discofeestje', een 'TikTok party', een 'Frozen' feestje, een 'Cheerleader feestje' enz. Ook hier wordt de danszaal feestelijk versierd en krijgt de jarige job een leuk cadeautje! Daarnaast hangen er mooie kostuums voor de kinderen klaar in onze kleedruimte, zodat iedereen er prachtig uit ziet tijdens het dansen! Halverwege de workshop nemen we een korte pauze met wat ranja.


Prijs basisfeestje

65 euro voor een dansworkshop van 60 minuten met maximaal 10 kinderen. Voor elk kindje extra betaal je 5 euro.


Prijs themafeestje

80 euro voor een dansworkshop van 60 minuten met maximaal 10 kinderen. Voor elk extra kind dat mee danst betaal je 7 euro.


In overleg zijn er mogelijkheden om voor of na het feestje gebruik te maken van de horeca in het Jan van Besouw.


Interesse? Neem contact op via info@ffactdancecompany.nl