F-Fact Dance Company

Modern

v.a. 10 jaar

Zwaaien, rollen, springen, draaien. Allemaal elementen die terug komen in de moderne les. Naast het werken aan een goede techniek, besteden we in deze les ook aandacht aan inleving. Hoe vertel je met dans een verhaal? Van zachte, gevoelige combinaties tot vreemde, grappige snelle oefeningen! Het kan letterlijk alle kanten op gaan!

Jazzdance

v.a. 18 jaar

Bij jazzdance wordt de klassieke ballet techniek gecombineerd met muziek van vroeger en nu. Snelle accenten, dansante combinaties, afwisselende muziek! In de les wordt ook gewerkt aan krachtopbouw en flexibiliteit. Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus.

Nieuwe korte cursus Tilburg: 14 sept t/m 23 nov. 10 lessen voor 85 euro.

Goedemorgen Goirle   v.a. 60 jaar

Dansen is voor alle leeftijden! Deze les is bedoeld voor iedereen die lekker in beweging wil blijven! De oefeningen uit deze les zijn een combinatie van dans, yoga en pilates. Je zult na een paar lessen  merken dat je flexibeler wordt, sterker en dat alles zonder je lichaam te overbelasten.

Voorstellingsgroep

F-Fact

F-Fact is voor dansers vanaf 15 jaar. Toelating tot deze groep gebeurt na een auditie. F-Fact danst in de stijlen showdance, jazzdance en modern, met acrobatische invloeden. F-Fact treedt regelmatig op en doet in Nederland en Belgiƫ mee aan danswedstijden.

Auditie seizoen 2021-2022: dinsdag 13 juli 2021

Voorstellingsgroep

F-Finity

Wedstrijdgroep F-Finity is voor dansers vanaf (bijna) 11 jaar. Toelating gebeurt na auditie. F-Finity danst in de stijlen showdance, jazzdance en modern, met acrobatische invloeden. F-Finity treedt regelmatig op en doet in Nederland en in Belgiƫ mee aan danswedstrijden.

Auditie seizoen 2021-2022: dinsdag 13 juli 2021

F-Fact Friday!

Op vrijdag bieden we wisselende korte cursussen aan voor jong en oud. Houd hiervoor onze website (Nieuws) en social media in de gaten! 

Peuterdans met ouders

2-3 jaar

Lekker dansen samen met je peuter! In deze speelse les leer je leuke dansjes, mag je lekker meezingen en komen allerlei thema's aan bod die je peuter zal herkennen in het dagelijks leven!

Nieuwe korte cursus Goirle 22 september t/m 1 december. 10 lessen voor 75 euro.

Kinderballet

7-9 jaar

In deze les wordt kennisgemaakt met de basisbewegingen van klassiek ballet. Alles op een speelse manier met veel ruimte voor eigen creativiteit. Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus.

Nieuwe korte cursus Tilburg: 5 t/m 7 jaar. 25 sept t/m 4 december. 10 lessen voor 65 euro.

Peuterdans korte cursus

3-4 jaar

Het vervolg op peuterdans met ouders, voor de wat oudere peuter. Aan de hand van herkenbare thema's wordt er lekker gedanst en gezongen!

Nieuwe korte cursus Goirle 25 sept t/m 4 dec: 10 lessen voor 65 euro.

Nieuwe korte cursus Tilburg 25 sept t/m 4 dec: 10 lessen voor 65 euro


Showmix

v.a. 7 jaar

Deze afwisselende les bieden we aan voor jong en oud! In deze les komen verschillenden dansstijlen aan bod, waaronder jazzdance, modern, klassiek ballet, showdance enz. Ofwel, een combinatie van stijlen die je tegenkomt op televisie of tijdens een dansshow in het theater!

Kleuterballet

4-6 jaar

In deze les worden de kleuters op speelse manier ondergedompeld in de wereld van de dans. Lichaamshouding, ritme en plezier staan voorop in deze les! Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus (zaterdag)

Nieuwe korte cursus Goirle 25 sept t/m 4 dec: 10 lessen voor 65 euro. 

Nieuwe korte cursus Tilburg 25 sept t/m 4 dec. 5 t/m 7 jaar. 10 lessen voor 65 euro.

Klassiek Ballet

v.a. 10 jaar

Deze les bieden we aan voor jong en oud! In deze les wordt gewerkt aan een goede ballettechniek, die de basis is van bijna alle andere dansstijlen. Je ontwikkelt een mooie houding en een sterk en lenig lichaam.

Lesaanbod

Lesroosters 2021-2022

Locatie Jan van Besouw Goirle

Locatie wijkcentrum De Back Tilburg

Tarieven 2021-2022

Dans-en balletkleding via www.danswinkel.nl/ffact


FFDC ziet haar leerlingen in de lessen graag zoveel mogelijk in dezelfde dans- en balletkleding.


Op https://www.danswinkel.nl/ffact is per les te vinden welke kleding onze voorkeur heeft. Sommige artikelen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Twijfel je over welke kleur je moet nemen, vraag het dan eerst even aan je docent of stuur ons een mailtje!


En let op! FFDC heeft een unieke kortingscode waarmee leerlingen altijd 10% korting krijgen. Heb je deze code (nog) niet? Vraag het je docent of mail ons!


We hebben ook hele gave vesten van F-Fact Dance Company! Bestel er een door een mailtje te sturen naar info@ffactdancecompany.nl