F-Fact Dance Company

Modern

v.a. 9 jaar

Zwaaien, rollen, springen, draaien. Allemaal elementen die terug komen in de moderne les. Naast het werken aan een goede techniek, besteden we in deze les ook aandacht aan inleving. Hoe vertel je met dans een verhaal? Van zachte, gevoelige combinaties tot vreemde, grappige snelle oefeningen! Het kan letterlijk alle kanten op gaan!

Jazzdance

v.a. 18 jaar

Bij jazzdance wordt de klassieke ballet techniek gecombineerd met muziek van vroeger en nu. Snelle accenten, dansante combinaties, afwisselende muziek! In de les wordt ook gewerkt aan krachtopbouw en flexibiliteit. Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus.

Nieuwe korte cursus Tilburg: 18 januari t/m 21 juni. 20 lessen voor 170 euro.

Goedemorgen Goirle

30+ en 60+

Deze les is voor iedereen die lekker in beweging wil blijven maar niet zo nodig moeilijke danspasjes wil onthouden! De oefeningen uit deze les zijn een combi van dans, yoga en pilates. Je zult na een paar lessen  merken dat je flexibeler wordt, sterker en dat alles zonder je lichaam te overbelasten. Deze les bieden we aan als jaarcursus (60+) en als korte cursus (30+)

Nieuwe korte cursus Goirle 30+: 14 mei t/m 2 juli. 8 lessen voor 68 euro.Wedstrijdgroep

F-Fact

F-Fact is voor dansers vanaf 15 jaar. Toelating tot deze groep gebeurt na een auditie. F-Fact danst in de stijlen showdance, jazzdance en modern, met acrobatische invloeden. F-Fact treedt regelmatig op en doet in Nederland en België mee aan danswedstijden.

Audities 2022-2023 op dinsdag 12 juli vanaf 18.00 uur. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@ffactdancecompany.nl


Wedstrijdgroep

F-Finity

Wedstrijdgroep F-Finity is voor dansers vanaf (bijna) 11 jaar. Toelating gebeurt na auditie. F-Finity danst in de stijlen showdance, jazzdance en modern, met acrobatische invloeden. F-Finity treedt regelmatig op en doet in Nederland en in België mee aan danswedstrijden.

Audities 2022-2023 op dinsdag 12 juli vanaf 18.00 uur. Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@ffactdancecompany.nl


F-Fact Friday!

Op vrijdag bieden we wisselende korte cursussen aan voor jong en oud.


Vanaf vrijdag 1 april:

Jazz Feminine!!

7 lessen voor 60 euro!

Kijk voor meer info onder het kopje 'Nieuws'

Peuterdans met ouders

2-3 jaar

Lekker dansen samen met je peuter! In deze speelse les leer je leuke dansjes, mag je lekker meezingen en komen allerlei thema's aan bod die je peuter zal herkennen in het dagelijks leven!

Nieuwe korte cursus Goirle 11 mei t/m 29 juni: 8 lessen voor 65 euro.

Kinderballet

5-9 jaar

In deze les wordt kennisgemaakt met de basisbewegingen van klassiek ballet. Alles op een speelse manier met veel ruimte voor eigen creativiteit. Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus.

Nieuwe korte cursus 5 t/m 7 jaar Goirle 14 mei t/m 2 juli: 8 lessen voor 56 euro

Nieuwe korte cursus 5 t/m 7 jaar Tilburg 21 mei t/m 2 juli: 7 lessen voor 49 euro

Peuterdans

2 1/2 - 3 jaar

Het vervolg op peuterdans met ouders, voor de wat oudere peuter. Aan de hand van herkenbare thema's wordt er lekker gedanst en gezongen!

Nieuwe korte cursus Goirle 11 mei t/m 29 juni: 8 lessen voor 56 euro.Showmix

v.a. 6 jaar

Deze afwisselende les bieden we aan voor jong en oud! In deze les komen verschillenden dansstijlen aan bod, waaronder jazzdance, modern, klassiek ballet, showdance enz. Ofwel, een combinatie van stijlen die je tegenkomt op televisie of tijdens een dansshow in het theater! Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus.

Nieuwe korte cursus 6 t/m 8 jaar Goirle 11 mei t/m 29 juni: 8 lessen voor 56 euro.

Kleuterballet

3-6 jaar

In deze les worden de kleuters op speelse manier ondergedompeld in de wereld van de dans. Lichaamshouding, ritme en plezier staan voorop in deze les! Deze les bieden we aan als jaarcursus en als korte cursus (zaterdag)

Nieuwe korte cursus Goirle 14 mei t/m 2 juli: 8 lessen voor 56 euro.

Nieuwe korte cursus Tilburg 21 mei t/m 2 juli: 7 lessen voor 49 euro.

Klassiek Ballet

v.a. 10 jaar

Deze les bieden we aan voor jong en oud! In deze les wordt gewerkt aan een goede ballettechniek, die de basis is van bijna alle andere dansstijlen. Je ontwikkelt een mooie houding en een sterk en lenig lichaam.

Wanneer een groep verder gevorderd is, kan deze les uitgebreid worden met een aansluitende spitzenles. (na fysieke keuring fysio)

Lesaanbod

Lesroosters 2021-2022

Locatie Jan van Besouw Goirle

pagina vernieuwen wanneer rooster niet zichtbaar is

Locatie wijkcentrum De Back Tilburg

pagina vernieuwen wanneer rooster niet zichtbaar is

Tarieven 2021-2022

Basiskleding tijdens de les

FFDC ziet haar leerlingen in de lessen graag zoveel mogelijk in dezelfde dans- en balletkleding. Hiervoor werken we samen met Danswinkel.nl.


Op https://www.danswinkel.nl/partners/ffact is per les te vinden welke kleding onze voorkeur heeft. Sommige artikelen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Twijfel je over welke kleur je moet kiezen, vraag het dan eerst even aan je docent of stuur ons een mailtje!

Met code ffact10 krig je ook nog eens altijd 10% korting op je gehele bestelling!


FFDC kleding voor onze échte fans!

Echte fans van F-Fact Dance Company lopen en dansen natuurlijk ook rond met de kleding van FFDC! Wat is er te koop?

Danstas                                          5 euro

Wit hemdje kids                          10 euro

Zwart hemdje volwassenen     12,50 euro

Vest kids                                         34,95 euro

Vest volwassenen                        37,95 euro

Mail voor meer info naar info@ffactcdancecompany.nl