Kinderballet

7-9 jaar

In deze les wordt kennisgemaakt met de basisbewegingen van klassiek ballet. Alles op een speelse manier met veel ruimte voor eigen creativiteit.

Showmix

v.a. 7 jaar

Deze afwisselende les bieden we aan voor jong en oud! In deze les komen verschillenden dansstijlen aan bod, waaronder jazzdance, modern, klassiek ballet, showdance enz. Ofwel, een combinatie van stijlen die je tegenkomt op televisie of tijdens een dansshow in het theater!

Klassiek Ballet

v.a. 10 jaar

Deze les bieden we aan voor jong en oud! In deze les wordt gewerkt aan een goede ballettechniek, die de basis is van bijna alle andere dansstijlen. Je ontwikkelt een mooie houding en een sterk en lenig lichaam.

Modern

v.a. 10 jaar

Zwaaien, rollen, springen, draaien. Allemaal elementen die terug komen in de moderne les. Naast het werken aan een goede techniek, besteden we in deze les ook aandacht aan inleving. Hoe vertel je met dans een verhaal? Van zachte, gevoelige combinaties tot vreemde, grappige snelle oefeningen! Het kan letterlijk alle kanten op gaan!

Jazzdance

v.a. 18 jaar

Bij jazzdance wordt de klassieke ballet techniek gecombineerd met muziek van vroeger en nu. Snelle accenten, dansante combinaties, afwisselende muziek! In de les wordt ook gewerkt aan krachtopbouw en flexibiliteit.

Bewegingsles v.a. 60 jaar

Dansen is voor alle leeftijden! Deze les is bedoeld voor iedereen van 60 jaar en ouder die lekker in beweging wil blijven! De oefeningen uit deze les zijn een combinatie van dans, yoga en pilates. Je zult na een paar lessen  merken dat je flexibeler wordt, sterker en dat alles zonder je lichaam te overbelasten.

F-Fact Dance Company

F-Fact Friday!

Op vrijdag bieden we wisselende korte cursussen aan voor jong en oud. Houd hiervoor onze website (Nieuws) en social media in de gaten! 

Danstraining

v.a. 12 jaar

Voor de serieuze dansers die extra willen werken aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit en een betere techniek. Ook het verbeteren van de conditie komt aan bod.

Alle leeftijden vanaf 12 jaar zitten gemengd in deze les. Start nieuw blok: donderdag 20 mei, 18.50 uur - 19.50 uur. 6 lessen voor 45 euro.

Voorstellingsgroep

F-Fact

F-Fact is voor dansers van 14 t/m 17 jaar. Toelating tot deze groep gebeurt na een auditie. F-Fact danst in de stijlen showdance, jazzdance en modern, met acrobatische invloeden. F-Fact treedt regelmatig op en doet in Nederland en Belgiƫ mee aan danswedstijden.

Voorstellingsgroep

F-Finity

Onze nieuwe wedstrijdgroep F-Finity is voor dansers van (bijna) 11 t/m 13 jaar. Toelating gebeurt na auditie. F-Finity danst in de stijlen showdance, jazzdance en modern, met acrobatische invloeden. F-Finity treedt regelmatig op en doet in Nederland en in Belgiƫ mee aan danswedstrijden.

Peuterdans met ouders

2-3 jaar

Lekker dansen samen met je peuter! In deze speelse les leer je leuke dansjes, mag je lekker meezingen en komen allerlei thema's aan bod die je peuter zal herkennen in het dagelijks leven!

Nieuwe cursus Goirle 19 mei t/m 7 juli: 8 lessen voor 60 euro.

Peuterdans korte cursus

3-4 jaar

Het vervolg op peuterdans met ouders, voor de wat oudere peuter. Aan de hand van herkenbare thema's wordt er lekker gedanst en gezongen!

Nieuwe cursus Goirle 29 mei t/m 3 juli: 6 lessen voor 40 euro. Dit blokje eindigt met een heel leuk optreden tijdens onze dansvoorstellingen op 10/11 juli!


Kleuterballet

4-6 jaar

In deze les worden de kleuters op speelse manier ondergedompeld in de wereld van de dans. Lichaamshouding, ritme en plezier staan voorop in deze les! Deze les bieden we aan als jaarcursus (woensdag) en als korte cursus!

Nieuwe cursus Goirle 29 mei t/m 3 juli: 6 lessen voor 40 euro. Met als afsluiting onze dansvoorstelling!

Nieuwe cursus Tilburg 17 april t/m 3 juli (geen les in meivakantie): 10 lessen voor 65 euro.

Lesaanbod

Tarieven


Dans-en balletkleding via www.danswinkel.nl/ffact

FFDC ziet haar leerlingen in de lessen graag zoveel mogelijk in dezelfde dans- en balletkleding. Op https://www.danswinkel.nl/ffact is per les te vinden welke kleding onze voorkeur heeft. Sommige artikelen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Twijfel je over welke kleur je moet nemen, vraag het dan eerst even aan je docent of stuur ons een mailtje!

En let op! FFDC heeft een unieke kortingscode waarmee leerlingen altijd 10% korting krijgen. Heb je deze code (nog) niet? Vraag het je docent of mail ons!