F-Fact Dance Company

Dansvoorstellingen 'Number One'

In het weekend van  10/11 juli hebben wij onze allereerste dansvoorstellingen in het theater van het Jan van Besouw in Goirle! We hebben er nu al super veel zin in!

Vanwege alle maatregelen hebben we nog geen definitieve planning voor dit weekend. Alles is nog afhankelijk van hoeveel mensen er tegen die tijd in één ruimte aanwezig mogen zijn. We vragen onze leerlingen en hun ouders dan ook om in elk geval dit weekend vrij te houden en verder - net als wij - een beetje flexibel te zijn... Zodra wij meer informatie hebben mailen we onze leerlingen hierover!

Auditie Time!!

F-Fact Dance Company heeft 2 hele gave wedstrijdgroepen: F-Finity (vanaf (bijna) 11 jaar) en F-Fact (vanaf 15 jaar)!!

Op dinsdag 13 juli hebben we audities om onze wedstrijdgroepen voor het nieuwe seizoen samen te stellen! Kun jij goed dansen? Lijkt het je leuk om hier wat meer mee te doen dan dat ene lesje in de week? Houd jij van de stijlen showdance, jazzdance en modern met een vleugje acrobatiek? Meld je dan aan! Dit kan door een mail te sturen naar info@ffactdancecompany.nl Nadat we je mailtje ontvangen hebben ontvang je van ons een bevestiging met hierin meer informatie over de auditie.

Workshops TikTok - wijkcentrum De Back Tilburg!!

Leer tijdens deze leuke workshop een supergave dans die aan het eind van de workshop gefilmd wordt en op TikTok geplaatst wordt!! Alle workshops zijn op zaterdag van 11.00 uur - 11.50 uur in wijkcentrum De Back in Tilburg! Kosten: 6 euro.

  • zaterdag 1 mei      
  • zaterdag 22 mei    
  • zaterdag 5 juni      
  • zaterdag 19 juni    Volg F-Fact Dance Company op Instagram of Facebook om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!