NieuwNieuwNieuw!! Korte cursus Showmix 6 t/m 8 jaar!!


Op woensdag 16 maart start er een nieuwe cursus Showmix voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Tijdens de lessen Showmix komen er verschillende dansstijlen aan bod als Jazzdance, Streetdance, Modern,Improvisatie enz. 

Dans 6 lessen met ons mee om uit te proberen of deze les wat voor jou is!!

Al

Alle details op een rijtje:

- Data: 8 lessen van 11 mei t/m 29 juni

Tijd: woensdagen van 15.50 uur - 16.40 uur

- Locatie: Balletzaal Jan van Besouw, Goirle

- Docente: Samantha Klaren

- Kosten: 56 euro (nieuwe leden betalen eenmalig 15 euro inschrijfgeld)


Sta je ingeschreven bij F-Fact Dance Company? Dan kun je je eenvoudig aanmelden voor deze cursus door een mailtje te sturen naar info@ffactdancecompany.nl

Heb je nog niet eerder met ons meegedanst? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op deze website.

F-Fact Friday: nieuwe cursus bekend!!

Jazz Feminine!!

Op vrijdagavond bieden we een scala aan korte cursussen aan om zoveel mogelijk volwassenen kennis te laten maken met de superleuke wereld van de dans. Na de cursus Latin starten we op vrijdag 1 april met een korte cursus.....

Jazz Feminine!


  In deze cursus van 7 lessen ben jij van harte welkom om de "feminine" kant van jezelf te laten groeien, je zelfvertrouwen te versterken en verder te onderzoeken wat feminine eigenlijk voor jou betekent. De les is bedoeld voor volwassenen, met of zonder danservaring! Op basis van elementen uit de jazzdance zet je een krachtige danscombinatie neer, waarin je danst zoals je bent; mooi, zacht, powerful en elegant.


  De lessen worden gegeven door Franzi Angel. Franzi studeert aan de Fontys Academie voor Danseducatie en loopt momenteel stage bij FFDC. Met haar enthousiasme en haar warme persoonlijkheid zorgt ze voor erg fijne en energieke lessen!!


  De kosten voor deze cursus van 7 lessen bedragen 60 euro.

  Dit keer hebben we een speciaal actietarief voor dansers die al lessen volgen bij FFDC óf in het verleden eerder mee hebben gedanst met een F-Fact Friday cursus! Zij krijgen maar liefst 10% korting op het cursusgeld!


  Dans je al bij FFDC? Dan kun je inschrijven door ons gewoon even een mailtje te sturen. Ben je nieuw bij ons? Dan kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op deze website.


  Wanneer? Vrijdag 1 april t/m vrijdag 27 mei, van 20.15 uur - 21.15 uur (geen les op 29 april + 6 mei  ivm carnavalsvakantie)

  Wat? 7 lessen Jazz Feminine voor 60 euro (10% korting voor dansers van FFDC)

  Waar? Balletzaal Jan van Besouw, Goirle


  Volg F-Fact Dance Company op Instagram of Facebook om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!