F-Fact Dance Company

F-Fact Dance Company is dé nieuwste dansschool van Goirle en Tilburg! Jong, fris en vol ideeën voor de toekomst! De naam 'F-Fact' komt voort uit een paar minuten puzzelen met de letters van mijn eigen naam: de laatste 2 letters van mijn achternaam + de eerste 3 letters van mijn voornaam. Een beetje husselen en tadaa!


Als klein meisje ben ik begonnen met het volgen van balletlessen. Zo ontdekte ik de grootste passie van mijn leven! Inmiddels ben ik al 21 jaar dansdocente in de stijlen klassiek ballet, jazzdance, moderne dans, showdance en diverse kinderlessen. Elke les geef ik nog steeds met veel plezier en gedrevenheid. En wat kan ik genieten als ik mijn groepen zie stralen tijdens de lessen en op het podium! Dat gevoel wil ik nooit kwijt.


We geven onze lessen van maandag t/m zaterdag in het Jan van Besouw in Goirle, in wijkcentrum De Back in Tilburg en in de Dragonstraat in Tilburg.


Hopelijk tot ziens in één van onze lessen.


Cathelijne de Graaff

eigenaresse F-Fact Dance CompanyOnze docenten

Cathelijne de Graaff

Eigenaresse

Kleuterballet, Kinderballet, Klassiek Ballet, Showmix, Modern, Jazzdance, Wedstrijdgroep F-Fact, Wedstrijdgroep F-Flame Wedstrijdgroep F-Finity

Elin Verhaar


 Showmix, Modern, Jazzdance, Klassiek Ballet

Hannah Bastiaens


Peuterdans, Kleuterballet, Kinderballet, Klassiek Ballet, Modern, Jazzdance, Goedemorgen Goirle

Simone Houben


Kleuterballet, Goedemorgen Goirle

Patricia Brok


 Modern

Algemene Voorwaarden