DANSSHOW 2024

Klavertje Vier

'Als je bang bent Klavertje, dan doe je je handen voor je ogen en tel je tot 4...' , zegt mama. En dat doet Klavertje. Elke keer wanneer de wereld om haar heen stil staat...


Onze dansers hebben weer hard gewerkt om dansseizoen 2023-2024 af te sluiten met een gave dansshow! Kom jij ook een kijkje nemen in het leven van Klavertje Vier?


Wanneer?

Show 1 - zaterdag 29 juni 16.30 uur

Show 2 - zaterdag 29 juni 18.30 uur

Show 3 - zondag 30 juni 15.00 uur

Show 4 - zondag 30 juni 17.00 uur

De shows duren ongeveer 80 minuten.


Waar?

Theater Jan van Besouw - Goirle


Kaartverkoop

De voorverkoop voor onze leerlingen start op maandag 3 juni 2024.

De vrije verkoop start op maandag 17 juni 2024.

De kaartverkoop gaat via de website van het Jan van Besouw.

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR ONZE LEERLINGEN

Let op!! Tot 10 juni kunnen er nog kleine wijzigingen aangebracht worden in de tijdschema's!

Wanneer dans jij mee?


Wil je weten in welke show(s) je mee danst? Zoek hieronder je les op en je ziet de dag waarop je mee danst in de laatste kolom van de tabel staan. Houd deze hele dag vrij i.v.m. de generale repetities in de ochtend / vroege middag.

Zie je geen schema's? Ververs de pagina dan (een paar keer)!


Is het ons niet gelukt om je -wanneer je meerdere lessen volgt- op 1 dag in te delen? Of dans je op een andere dag dan je broertje, zusje of moeder? Mail ons even voor de kaartverkoop van start gaat, want dan heb je recht op 2 vrijkaartjes. 

Dansgroepen locatie Goirle

Dansgroepen locatie Tilburg

Wanneer heb jij generale repetitie in het theater?


Elke groep krijgt 15 minuten om de dans een paar keer goed te oefenen op het podium. Dit doe je op de dag waarop je mee danst in de voorstellingen. Je mag hiervoor gewoon je eigen danskleding aantrekken en je eigen dansschoentjes. We dansen dus nog niet in onze kostuums.

In het schema hieronder zie je wanneer jouw groep hiervoor aan de beurt is.

Na jouw generale repetitie mag je weer naar huis.

In de planning zie je hoe laat alle dansers weer terug in het theater moeten zijn voor het gezamenlijk repeteren van de finaledans. Van je docent hoor je nog hoe laat je precies aanwezig moet zijn in je kleedkamer, voor de shows.

Planning zaterdag

Planning zondag

Kaartverkoop


De kaartverkoop verloopt in 2 delen.


 1. Op maandag 3 juni start om 10.00 uur de voorverkoop voor onze eigen leerlingen. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen publiek kan komen kijken, kun je tijdens de voorverkoop maximaal 3 kaartjes per danser kopen. Kaartjes kosten 9 euro (inclusief transactiekosten) en kunnen besteld worden via www.janvanbesouw.nl. Om in de voorverkoop kaartjes te kunnen kopen heb je een code nodig. Deze vind je terug in de mail van begin mei.
 2. Maar natuurlijk is het superleuk om meer dan 3 mensen uit te nodigen om te komen kijken!! Vanaf maandag 17 juni gaat de vrije kaartverkoop van start via www.janvanbesouw.nl en kunnen er zoveel kaartjes bij gekocht worden als je maar wilt!!

USB-stick


Ook dit jaar kun je natuurlijk weer een usb-stick van de dansshows bestellen! Wat komt er allemaal op te staan?

 • de dansshows zelf uiteraard
 • een leuke aftermovie met beelden van de generale repetitie en backstagemomenten
 • mooie foto's gemaakt tijdens de dansshows

De usb-stick is te bestellen door een mailtje te sturen naar info@ffactdancecompany.nl en kost 15 euro. Dit bedrag wordt bij geschreven op de factuur van juli.

Ook leuk!!

Heb je inmiddels al een paar usb-sticks liggen van de afgelopen dansshows? Bewaar ze gezamenlijk in ons leuke kartonnen usb-bewaardoosje! Bestel 'm meteen mee via de mail voor slechts 4,50 euro!

Tot slot...

 • Je eigen docent zal je in juni zelf nog informeren over kleding, kapsels en schmink.
 • Tijdens de voorstellingen hebben we altijd veel hulp nodig achter de schermen. Lijkt je dit leuk? Laat het weten aan je docent!
 • Omdat veel leerlingen dezelfde balletschoentjes / dansschoentjes en balletpakjes hebben is het verstandig om deze te markeren met bijvoorbeeld een naam aan de binnenkant
 • Tijdens de voorstellingen moeten kinderen die mee dansen soms lang wachten. Geef gerust een boek, kleurboek, spel enz. mee om de tijd door te komen
 • Iedereen neemt zelf eten en drinken mee. Houd hierbij een beetje rekening met de mooie kostuums die de kinderen aan hebben….eten en drinken met een laag knoei-gehalte dus!
 • Graag waardevolle spullen thuislaten. Alle kleedkamers blijven het hele weekend open, iedereen kan in- en uitlopen. FFDC is niet verantwoordelijk voor spullen die zoekraken.
 • Houd donderdagavond 4 juli ook vrij! Dan is onze jaarafsluiting met alle leerlingen en kijken we gezellig samen de aftermovie van de dansvoorstellingen met wat lekkers erbij! Meer info hierover volgt binnenkort.

Mochten er verder nog vragen zijn dan aarzel niet om ons te mailen, te appen of even te bellen!